среда, 30. октобар 2013.

CORBA SA PARMEZANOM

Sastojci:

1,200 lit. supe,
 2 brašnasta krompira (oko 400 g),
200 g pirinca.
2 kašike struganog parmezana (20 g),
20 g maslaca.
 Poslužite sa struganim parmezanom, prema želji.


Priprema:

Oljuštite krompir, isecite ga na kockice i stavite u hladnu vodu. Zagrejte supu, a kad provri, sipajte u nju ocedene kockice krompira. Kada ponovo provri, dodajte pirinac. Promešajte i ostavite da vri oko 15 min. (duže ili krace, zavisi od vašeg ukusa i kvaliteta pirinca). Na kraju dodajte strugani sir, a zatim, izvan vatre, maslac isecen na parcad.

Нема коментара:

Постави коментар

KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM

Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...