четвртак, 31. октобар 2013.

PAPULA

Sastojci:

1/2 kg. krupnog belog pasulja ,
 3 cena belog luka,
 glavica crnog luka,
 ulje ,
 so, biber,
 malo zacina C,

Priprema:

Kuvati pasulj sa crnim lukom dok ne omeksa, zaciniti solju, biberom i zacinom C. Kada je mekan, ocediti i samleti na masini za meso ili ga ispasirati mikserom. Zagrejati ulje sa sitno seckanim belim lukom, skinuti sa ringle i umesati mleveni pasulj. Sve dobro umutiti i staviti na tacnu za posluzenje, po zelji posuti sa malo aleve paprike, ili sa belim lukom. Po zelji ukrasiti i persunom. svez persun

Нема коментара:

Постави коментар

KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM

Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...