(foto: Kori.)
Sastojci:
1 glavica luka,
4-5 krompira,
1 solja rize,
so,
biber,
bag zacin,
aleva paprika,
ulje
4-5 krompira,
1 solja rize,
so,
biber,
bag zacin,
aleva paprika,
ulje
Priprema:
Naseckati na sitno glavicu luka i staviti u tepsiju.
Krompir oguliti, narezati na krugove ili ako su veci krompiri na polukrugove, oprati i dodati ih luku.
Oprati solju rize, pa i nju dodati u tepsiju, sve zaciniti, pouljiti i dobro promesati da se sve lepo rasporedi. Nasipati vodom da ogrezne, staviti u vrucu rernu i ispeci.
Posluziti uz salatu.
Krompir oguliti, narezati na krugove ili ako su veci krompiri na polukrugove, oprati i dodati ih luku.
Oprati solju rize, pa i nju dodati u tepsiju, sve zaciniti, pouljiti i dobro promesati da se sve lepo rasporedi. Nasipati vodom da ogrezne, staviti u vrucu rernu i ispeci.
Posluziti uz salatu.
Нема коментара:
Постави коментар