петак, 13. децембар 2013.

Krompiraca

(foto: Kori.)

Sastojci:


1 glavica luka,
4-5 krompira,
1 solja rize,
so,
biber,
bag zacin, 
aleva paprika, 
ulje

Priprema:


Naseckati na sitno glavicu luka i staviti u tepsiju. 
Krompir oguliti, narezati na krugove ili ako su veci krompiri na polukrugove, oprati i dodati ih luku.
Oprati solju rize, pa i nju dodati u tepsiju, sve zaciniti, pouljiti i dobro promesati da se sve lepo rasporedi. Nasipati vodom da ogrezne, staviti u vrucu rernu i ispeci.
Posluziti uz salatu.




 




Нема коментара:

Постави коментар

KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM

Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...