Sastojci:
Potrebno:
150g sojinih ljuspica,
2 glavice luka,
1-2 mrkve,
1 mali koren celera,
150g sojinih ljuspica,
2 glavice luka,
1-2 mrkve,
1 mali koren celera,
malo mariniranih sampinjona,
2dl kuvanog paradajza,
kasikica margarina,
bag zacin,sol,biber,aleva paprika,beli luk,
dimljeni tofu sir,
ulje
2dl kuvanog paradajza,
kasikica margarina,
bag zacin,sol,biber,aleva paprika,beli luk,
dimljeni tofu sir,
ulje
Priprema:
Bariti sojine ljuspice sa bag zacinom oko 10 minuta.Dobro ih ocediti.
Poprziti na malo ulja sitno seckani luk i beli luk, dodati naribanu mrkvu i celer i na kraju ocedjenu soju.
Malo dinstati,a ako zagoreva dodati i malo vode.
Posoliti,pobiberiti,dodati alevu papriku i naliti sa sokom od paradajza i 1 dl vode.Malo prokuvati,dodati kasikicu margarina i sluziti sa posnim makaronama.
Soju mozete zameniti sa sampinjonima (500g) ili pomesati sampinjone sa sojinim ljuspicama.
Odozgo naribati dimljeni tofu.
Poprziti na malo ulja sitno seckani luk i beli luk, dodati naribanu mrkvu i celer i na kraju ocedjenu soju.
Malo dinstati,a ako zagoreva dodati i malo vode.
Posoliti,pobiberiti,dodati alevu papriku i naliti sa sokom od paradajza i 1 dl vode.Malo prokuvati,dodati kasikicu margarina i sluziti sa posnim makaronama.
Soju mozete zameniti sa sampinjonima (500g) ili pomesati sampinjone sa sojinim ljuspicama.
Odozgo naribati dimljeni tofu.
A ovako izgleda kada priprema Kori <3
Нема коментара:
Постави коментар