субота, 7. децембар 2013.

Pasta suta od soje



Sastojci:


Potrebno:
150g sojinih ljuspica,
2 glavice luka,
1-2 mrkve,
1 mali koren celera,
malo mariniranih sampinjona,
2dl kuvanog paradajza,
kasikica margarina,
bag zacin,sol,biber,aleva paprika,beli luk,
dimljeni tofu sir,
ulje


Priprema:



Bariti sojine ljuspice sa bag zacinom oko 10 minuta.Dobro ih ocediti.
Poprziti na malo ulja sitno seckani luk i beli luk, dodati naribanu mrkvu i celer i na kraju ocedjenu soju.
Malo dinstati,a ako zagoreva dodati i malo vode.
Posoliti,pobiberiti,dodati alevu papriku i naliti sa sokom od paradajza i 1 dl vode.Malo prokuvati,dodati kasikicu margarina i sluziti sa posnim makaronama.
Soju mozete zameniti sa sampinjonima (500g) ili pomesati sampinjone sa sojinim ljuspicama.
Odozgo naribati dimljeni tofu.

A ovako izgleda kada priprema Kori <3



Нема коментара:

Постави коментар

KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM

Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...