sastojci:
za kore:
100 gr posnog margarina
150 gr secera
150 gr meda
4 kasike kisele vode
1 pecivo
500 gr brasna
za fil:
1 puding od vanile
250 gr margarina
200 gr secera
sok od jednog limuna
Umutiti margarin sa secerom, dodati med, kiselu vodu, brasno i pecivo. Izraditi fino tjesto pa podijeliti na tri dijela. Razviti oklagijom na pek papiru i peci 10-tak minuta na zadnu tepsije. Ispeci sve tri kore.
Skuvati puding na vodi, ohladiti i dodati margarin, limunov sok i secer pa sve fino umutiti. Premazati ohladjene kore, a od fila ostaviti 2-3 kasike i premazati zadnju koru.
Blog dobre hrane i zanimljivih ideja dve domacice. Nadam se da cete uzivati sa nama. Kori i JovanaVuk.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM
Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...
-
Smjesa za premazivanje kora: 1 casa ulja 2 cace kisele vode 10 kasika griza 4 kasike brasna 1 prasak za pecivo 1,5 casa p...
-
Potrebno: 24 kašike otopljenog posnog margarina (vital) 1 litar mineralne vode 10 kašičica šećera 4 kašičice soli 4 kesice suvog...
-
Sastojci: Mjere su po zelji: kukuruz secerac praziluk posni majonez so Priprema: Kukuruz obariti. Praziluk isjeckati sitno i pomjesat...
Нема коментара:
Постави коментар