петак, 13. децембар 2013.

posni podvarak

Sastojci:

2 glavice kiselog kupusa,
 6 glavica crnog luka,
 1 struk praziluka (prasa),
 2 mrkve,
 lorber,
 1/4 posnog margarina,
 so, biber, mljevena paprika.

Priprema:

Kupus isjeci na kocke i dobro ga oprati. Na ulju isprziti crni luk isjecen na listice, dodati praziluk i jos malo prziti. Zatim dodati kupus i mrkvu sjecenu na kolutice. Sve dobro izmjesati i skloniti sa vatre. Dodati posni margarin, so, biber, nekoliko listova lorbera, mljevenu papriku i sve izmjesati i sipati u tepsiju ili serpu (ja sam pekla u zemljanom pekacu) i staviti na 250 stepeni u rernu oko 1-1,5 sat.

Нема коментара:

Постави коментар

KANAPEI SA DIMLJENIM LOSOSOM

Za ovo posno predjelo vam ne treba puno dimljenog lososa. Ja kupujem najmanje koje nađem ali sad ne znam gramažu :) Ali približno for...