Sastojci:
800 gr posnog kackavalja1 posni margarin
200 gr prezle
100 gr przenog susama
1 tunjevina
1 kasicica aleve paprike
3 kisela krastavcica
manja veza svjezeg persuna
Priprema:
Kačkavalj izrendajte na sitno rende pa ga umutite sa margarinom. Podelite smesu na tri jednaka dela. U prvi deo stavite prezle i susam , u drugi deo stavite oceđenu tunjevinu i alevu papriku, a u treći deo stavite seckane krastavčiće i peršun. Svaku smesu rukama dobro izradite. U dublji manji pleh rastanjite prvo smesu sa prezlama, preko stavite smesu sa tunjevinom, i na kraju smesu sa krastavčićima. Poravnajte i stavite u frižider minimum tri sata da se stegne.Ovaj recept sam preuzela sa www.http://raznajela.blogspot.com - jojini isprobani recepti.. Hvala Joja
Hvala Vama na isprobavanju :-* !
ОдговориИзбришиHvala Vama Joco od srca za dozvolu da isprobamo :)))) <3
ИзбришиPozdrav Vladana! :)
ОдговориИзбришиKako se mute margarin i kackavalj? Da li margarin treba da se istopi ili omeksa?
ОдговориИзбришиSir izrendati i pomijesati sa margarinom sobne temperature (mozete mikserom umutiti) da se fino sjedini.
Избришиkako naci posni kackavalj
ОдговориИзбриши